Pep X


Pep X, X de l’Alternatiu X, els de les accions creatives psicodramartístiques, i com Malcom X, una X per simbolitzar allò que realment era.
X de rebel·lia, d’okupació, d’autogestió, de budista, de llibertari, de roig, de maçó, d’ecologista, de marxistatrotskista, d’antiracista, de feminista, d’antifeixista, de separatista, i moltes més X que Pep englobava, especialment aquella que tant li agradava definir-se: psicodramacabaretero.
Els psicodrames del Pep X formaven part de la lluita i del paisatge dels carrers de Terrassa. Trencava els esquemes d’aquest estat del benestar i ens feia veure les contradiccions del sistema (i les nostres), i alhora fent de pallasso, de cabaretero apreníem a conviure d’una manera més humana, sentimental i a voltes irracional.
Pep X, la veritable cultura popular i transgressora, aquella que fa teatre per divertir però també per fer pensar.
Has viscut sempre com has volgut i així t’has expressat sempre, fent el que et donava la gana, sense regles, sense normes, com el millor lliurecreador polifacètic.
Pep X no tant sols ha sigut un company de lluita, sinó que també ha estat un mestre.
Alternatius de merda, en Pep X no ha mort! És pura energia i l’energia no mor, només es transforma. En Pep X s’ha transformat i està fent el tastaolletes fins trobar la propera reencarnació.
Tornarem a coincidir Pep X.

La lluita continua que tal dia farà un any! 

Entrades populars d'aquest blog

PERQUÈ RÚSSIA HA ATACAT UCRAÏNA?

4 de juliol de 1994

L'altra cara dels Jocs Olímpics del 1992