Tolerància zeroVOX és un partit racista, homòfob i masclista que s'ha de perseguir policial i judicialment i posar fora de la llei per tal de garantir la supervivència de la democràcia.
Cal un compromís i una actitud ferma contra el feixisme. Com?
Cal que tots els partits assumeixin la seva responsabilitat per crear una societat plural i respectuosa i que no comparteixin cap espai amb VOX, deixant de naturalitzar la seva presència. 
Cal des del món educatiu insistir en els valors de solidaritat, respecte, igualtat entre totes les persones i generes, i mostrar les virtuts d’un poble acollidor i pluricultural. Cal des de les institucions evitar marginació, pobresa i l’exclusió social.  Cal des de les associacions trencar els rumors i tot aquell discurs manipulat que alimenta l’extrema dreta.
Cal que el periodisme no faci de l’anècdota la notícia, que denunciï tota violència de VOX, física i verbal, les seves mentides, que no se’ls victimitzi quan se’ls respon al carrer i que no es culpi i es criminalitzi els moviments antifeixistes.
Si en nom de la tolerància, tolerem els intolerants, els tolerants acabarem sent eliminats pels intolerants. La democràcia no es pot permetre el luxe, que en el seu nom, s’autodestrueixi, perquè precisament són els de VOX els que s'omplen la boca de democràcia i llibertat d’expressió quan en realitat el que volen és acabar amb ella. Tolerància zero amb els intolerants.

Entrades populars d'aquest blog

PERQUÈ RÚSSIA HA ATACAT UCRAÏNA?

I les víctimes dels que van matar els rojos??

4 de juliol de 1994